Voorwaarden

Al onze producten worden geleverd onder de volgende voorwaarden.

Kosten

Alle prijzen op de website zijn in Euro’s exclusief verzendkosten. Verzendkosten op basis van gewicht conform de richtlijnen van TNT Post. Bestellingen kunnen ook worden opgehaald en eventueel binnen Hardinxveld-Giessendam kosteloos worden bezorgd.

 

Verzenden

Na ontvangst van de betaling gaan de artikelen uit voorraad zo snel mogelijk op de post. Bij op maat gemaakte artikelen wordt altijd een leverdatum met u afgesproken. Wanneer u een artikel voor een bepaalde datum in huis wilt hebben, geef dit dan van tevoren duidelijk aan. Ik kan er dan bij het maken en verzenden rekening mee houden.

Stoffen MAAD Slingers is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging tijdens verzending, maar zal in overleg met u wel zoeken naar een oplossing.

 

Maten en afwerking

Alle producten van Stoffen MAAD Slingers worden met de hand gemaakt. Ze zijn uniek. Het kan daarom voorkomen dat er kleine verschillen in maten en afwerking ontstaan. Daarnaast kunnen de kleuren op uw beeldscherm iets afwijken van de werkelijke kleuren.

 

Wasvoorschrift

De labeldoekjes en slingers zonder letters kunnen met de hand of op 30 graden in de wasmachine worden gewassen. Houd rekening met krimpen. DOE HET NOOIT IN DE DROGER!

Slingers met letters en de Bijbelhoezen kunnen NIET gewassen worden.

 

Niet tevreden

Wanneer u niet tevreden bent over een aangekocht product, dan hoor ik dat graag zo spoedig mogelijk. We zoeken dan samen naar een oplossing.

Producten op maat gemaakt kunnen niet worden geruild of geretourneerd!