Slingers op MAAD

Wil je een stoffen slinger zelf samenstellen? Hier vind je de informatie die je daarvoor nodig hebt. Het is handig om van te voren te bedenken hoe lang je de slinger wilt hebben en hoeveel vlaggen je aan de slinger wilt. Een raamslinger of een slinger die je door de kamer kunt hangen. Een slinger met of zonder tekst. Verwisselbare letters en cijfers. Dit is natuurlijk wel heel handig, want hierdoor heb je jaren lang plezier van de slinger en je kunt de slinger zelfs voor meerdere kinderen gebruiken. De letters en cijfers zitten op een vilten rondje die je d.m.v. klittenband kunt bevestigen. Ik maak ook losse figuren die tussen de vlaggen komen te hangen.

Normaal zit er aan de uiteinden van de slinger ongeveer 20 cm lint. Wil je meer lint zodat je de slinger goed kunt ophangen, geef dit dan op het bestelformulier aan.

  • Feestslinger
    Feestslinger
  • Naamslinger
    Naamslinger
  • Slinger met verwisselbare letters
    Slinger met verwisselbare letters

Het is handig om eerst bij de stoffen te kijken welke stoffen je voor jouw slinger wilt hebben. Houd de muis op de foto van de betreffende stof en je weet de ‘naam’ van de stof. Deze stoffen kun je op het bestelformulier aangeven. Op dit formulier kun je ook het kleur lint en vilten letters aangeven. Soms weet ik uit ervaring dat een bepaalde kleur vilt niet goed uitkomt op bepaalde stof. Ik zal dit dan in een mail met je overleggen. Heb je extra wensen bij de slinger of heb je de slinger met spoed nodig? Geef dit dan even aan op het formulier bij opmerkingen. Normaal ligt de levertijd rond de twee weken.

Veel plezier bij het samenstellen van de slinger.

 

De vlaggen zijn 21 cm breed bij 25 cm lang.

PRIJZEN:

Prijs per vlag: € 1,45

Prijs per letter/ cijfer: € 0,70

Prijs per symbool op de vlag € 1.-

Prijs per verwisselbare letter/ cijfer : € 0,90

Prijs per los figuur tussen de vlaggen: € 2,50

Extra lint aan de uiteinden van de  slinger (handig voor het ophangen), per meter: € 0,50

 

Bestel je eigen MAAD slinger via dit bestelformulier