Over mij

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWie ben ik? Adri Wietses, getrouwd met Arjan en de trotse moeder van 4 kinderen. Het is alweer heel wat jaartjes geleden dat ik de eerste naamslinger maakte voor mijn pasgeboren neefje. Dat smaakte naar meer. Van het één kwam het ander.

Het is super leuk om een stoffen slinger / vlaggenlijn te maken. De vlaggen zijn hetzelfde, maar door de verschillende kleuren en combinaties rolt er iedere keer weer een andere stoffen slinger uit. Persoonlijk hou ik ontzettend van kleuren. Een stoffen slinger met de naam van je pasgeboren baby. Een stoffen slinger met verwisselbare letters en cijfers, zo krijg je een slinger die je voor meer kinderen kunt gebruiken en voor iedere leeftijd. Wat denk je van een kleurrijke slinger van 12 meter, deze is voor iedereen en elke gelegenheid te gebruiken. Kortom…. er is erg veel mogelijk!

Na een tijdje alleen slingers maken wilde ik graag het assortiment uitbreiden. Dit resulteerde in mooie Bijbelhoezen,  labeldoekjes, een verjaardagsbroche en andere stoffen producten. Ook erg leuk om te maken. Van de meeste producten heb ik een voorraad die in de maadwinkel te vinden zijn. Sinds kort heb ik een nieuwe website, speciaal voor de Bijbelhoezen. Ben je benieuwd, klik dan hier!

Heb je een vraag over een product of wil je iets anders weten? Vraag het gerust via het contact formulier. Geniet van alle mooie producten en kleuren. Daar wordt je toch vrolijk van!?